Sluiten

Neem contact op

Naam*

Bedrijf

Telefoonnummer*

E-mailadres*

Vraag / opmerking

  • Bel mij terug

  • Ik maak graag een afspraak

WordPress web development partner voor bureaus

Met meer dan 12 jaar ervaring is Gewest13 een sterke WordPress web development partner voor toonaangevende nationale en internationale marketing- en communicatiebureaus. Gewest13 is hét bureau voor premium en complexe WordPress oplossingen.

Neem contact op

Waar we voor werken

De voordelen van Gewest13 als WordPress web development partner

Samenwerking zit onze natuur

Als ervaren WordPress web development partner weten wij hoe je een goede samenwerking opzet. We denken mee aan niet alledaagse oplossingen en verleggen graag onze digitale grenzen.

We spreken jouw taal

Geen IT-jargon. We communiceren in klare taal met jou, je team of een op een met de opdrachtgever.

Eén aanspreekpunt

Ieder project heeft een vast aanspreekpunt zodat je op ieder gewenst moment op de hoogte bent van de status en antwoord krijgt op je vragen.

Deadlines zijn heilig

Afspraak is afspraak, een deadline een deadline. We zijn punctueel en zorgen ervoor dat deadlines zonder uitzondering behaald worden.

Wordpress maatwerk

We ontwikkelen géén standaard templates. We houden van een uitdaging en zijn van mening dat iedere klant uniek is en daarom een eigen digitale oplossing verdient.

Multidisciplinair

Door onze multidisciplinaire achtergrond zien we ook het grotere geheel, de vraag achter de vraag. We vertalen creatieve ideeën naar online unieke merkidentiteiten of communicatiecampagnes.

Neem contact op

Je team versterken met Wordpress specialisten

Als WordPress web development partner zijn wij onderdeel van jouw team. We weten welke technieken actueel zijn en we begrijpen wat er speelt bij de opdrachtgever. We combineren gelikt design met innovatieve gebruikersinteractie, gericht op het bereiken van het gewenste resultaat. Met kennis en kunde ontwikkelen we samen exclusieve en complexe websites voor toonaangevende bedrijven, merken en organisaties. We houden van korte lijntjes. We spreken jouw taal.

Neem contact op

Waarom Gewest13

We zijn hardwerkende merkenbouwers en websitespecialisten.

Al meer dan 12 jaar helpen we kleine- en grote merken door ze helder en eerlijk te laten communiceren met hun doelgroep.

We weten namelijk als geen ander wat doelgroepen beweegt en maken dingen die er echt toe doen. Die hout snijden en mensen raken. Recht in het hart. We zijn gevestigd in het kloppend designhart van Nederland. Strijp-S Eindhoven.Vrijblijvend van gedachten wisselen over een project? We schuiven graag een keer aan.

Neem contact op

Koffie?

Neem contact op
voor een afspraak

Gewest13
Torenallee 30
5617 BD Eindhoven

info@gewest13.nl
+31 (0)40 283 47 46