Sluiten

Neem contact op

Naam*

Bedrijf

Telefoonnummer*

E-mailadres*

Vraag / opmerking

  • Bel mij terug

  • Ik maak graag een afspraak

Wij zijn Gewest13 WooCommerce webshop specialisten uit Eindhoven

Een succesvolle Woocommerce webshop is meer dan een mooi plaatje. We ontwerpen en realiseren slimme webshops die zeer gebruiksvriendelijk zijn, een unieke uitstraling hebben en bovendien uitstekend vindbaar zijn in zoekmachines. We zetten jouw webshop op de kaart.

Neem contact op

Waar we voor werken

Exclusief webshopdesign

Een succesvol webshopdesign is niet alleen mooi maar ook gericht op resultaat. We laten ons inspireren door de uiteindelijke gebruiker. En combineren exclusief design met harde resultaten.

WooCommerce

Gewest13 ontwikkelt webshops op het gebruiksvriendelijke e-commerce platform WooCommerce. Hierin zijn veel functies standaard al aanwezig. Bovendien is het een opensource platform waardoor je als shop alle vrijheid behoudt.

Mobiele webshop

Een responsive Webshop is zodanig ontworpen dat hij zichzelf aanpast aan elk denkbaar scherm. We zorgen er voor dat je shop op ieder apparaat te gebruiken is. Van  smartphone tot laptop. En van tablet tot desktop.

Google optimalisatie

Een succesvolle WooCommerce webshop begint bij gevonden worden. Onze WooCommerce webshops zijn geoptimaliseerd voor Google. Dat zorgt voor een uitstekende score in Google en maximale vindbaarheid voor je webshop.

Zeer gebruiksvriendelijk

We ontwerpen en realiseren slimme webshops die zeer gebruiksvriendelijk zijn en er bovendien ook nog eens fantastisch uitzien. We werken niet met standaard templates. Iedere shop verdient zijn eigen uitstraling.

Online succesvol

Van eerste klantbezoek tot en met de aankoop. Met een WooCommerce webshop verloopt het hele proces soepel en bijna vanzelf. We kunnen koppelen je shop met de gewenste betaalmethode en zorgen voor een vlotte afhandeling.

Neem contact op

Een succesvolle webshop

Uitstekende vindbaarheid en de meest optimale gebruikerservaring (user experience) is de basis voor iedere succesvolle webshop.
Of je websshop nu bekeken wordt op een smartphone, een tablet of een desktop. Gewest13 zorgt ervoor dat die gebruikservaring maximaal is en dat de gewenste aankoop in je shop altijd plaats kan vinden.

Neem contact op

Waarom Gewest13

We zijn hardwerkende merkenbouwers en websitespecialisten.

Al meer dan 12 jaar helpen we kleine- en grote merken door ze helder en eerlijk te laten communiceren met hun doelgroep.

We weten namelijk als geen ander wat doelgroepen beweegt en maken dingen die er echt toe doen. Die hout snijden en mensen raken. Recht in het hart. We zijn gevestigd in het kloppend designhart van Nederland. Strijp-S Eindhoven.Vrijblijvend van gedachten wisselen over een project? We schuiven graag een keer aan.

Neem contact op

Koffie?

Neem contact op
voor een afspraak

Gewest13
Torenallee 30
5617 BD Eindhoven

info@gewest13.nl
+31 (0)40 283 47 46