Sluiten

Neem contact op

Naam*

Bedrijf

Telefoonnummer*

E-mailadres*

Vraag / opmerking

  • Bel mij terug

  • Ik maak graag een afspraak

Wij zijn Gewest13 creatief webdesign bureau uit Eindhoven

We ontwerpen en realiseren slimme websites voor grote- en kleine merken die zeer gebruiksvriendelijk zijn, een unieke uitstraling hebben en bovendien uitstekend vindbaar zijn in zoekmachines.

Neem contact op

Waar we voor werken

6 voordelen van Gewest13

Exclusief webdesign

Mobile first? Of toch liever de desktop als uitgangspunt? Van onderscheidende positionering naar interactief design? Voor social of voor mobile? Wij brengen merken tot leven.

Geschikt voor mobiel

Een mobielvriendelijke website zorgt niet alleen voor tevreden bezoekers. Het zorgt er ook nog eens voor dat je website beter vindbaar is in zoekmachines. Gewest13 zorgt ervoor dat je website maximaal scoort.

Maximale beleving

Wij geloven dat een sterke beleving en betrokkenheid van de consument de sleutel is tot goede conversie. Resultaatgericht design waarbij informatie en emotie hand in hand gaan.

Optimale conversie

Het juiste UX-design zorgt ervoor dat de juiste triggers op de juiste plek staan. We zorgen niet alleen voor een mooi design maar ook voor maximale conversie.

Open source of maatwerk

Soms is een maatwerk CMS de beste oplossing en soms een Open Source CMS. Samen analyseren we de vraag en komen dan met de perfecte oplossing. Niet alleen voor nu maar ook voor morgen.

Online succesvol

We creëren interessante of eigenzinnige content die er om vraagt gedeeld te worden. We helpen je met de keuze van de voor jou relevante sociale kanalen om bezoekers naar je website te leiden.

Neem contact op

Gewest13, creatief webdesignbureau Eindhoven

Eenvoudig en doeltreffend. Of een complexe website als onderdeel van een creatieve online campagne; we gaan geen uitdaging uit de weg. Bovendien hebben we al meer dan 10 jaar ervaring met digitale media. We zijn Pioniers op het gebied van digital design. We geven graag strategisch advies en zetten je waar nodig op het juiste digitale spoor.

Neem contact op

Waarom Gewest13

We zijn hardwerkende merkenbouwers en websitespecialisten.

Al meer dan 12 jaar helpen we kleine- en grote merken door ze helder en eerlijk te laten communiceren met hun doelgroep.

We weten namelijk als geen ander wat doelgroepen beweegt en maken dingen die er echt toe doen. Die hout snijden en mensen raken. Recht in het hart. We zijn gevestigd in het kloppend designhart van Nederland. Strijp-S, Eindhoven.Vrijblijvend van gedachten wisselen over een project? We schuiven graag een keer aan.

Neem contact op

Koffie?

Neem contact op
voor een afspraak

Gewest13
Torenallee 30
5617 BD Eindhoven

info@gewest13.nl
+31 (0)40 283 47 46