Sluiten

Neem contact op

Naam*

Bedrijf

Telefoonnummer*

E-mailadres*

Vraag / opmerking

  • Bel mij terug

  • Ik maak graag een afspraak

Een responsive website die perfect getoond wordt op ieder apparaat

Mobiel internet gebruik neemt enorm toe. Steeds meer mensen bezoeken je website via een smartphone of een tablet. Met responsive webdesign zorg je voor dé maximale gebruikerservaring voor deze mobiele bezoekers.

Neem contact op

Waar we voor werken

Dé 6 voordelen van een responsive website

Perfecte weergave op ieder scherm

Een responsive Website is zodanig ontworpen dat hij zichzelf aanpast aan elk denkbaar scherm. Van een smartphone tot laptop. En van tablet tot desktop.

Aanbevolen door Google

Een responsive website is beter voor je vindbaarheid in zoekmachines. Websites die niet responsive zijn, krijgen van Google een lagere plaats in de zoekresultaten.

Betere marketing

Integreer Google Analytics in een responsive website voor een maximaal overzicht van de prestaties van al je online activiteiten. Met deze gegevens kan je website snel worden aangepast om deze naar je doelgroep te optimaliseren.

Goede investering

Mobiel internet gebruik neemt gigantisch toe. Met een responsive website ben je voorbereid op de toekomst.

Hogere conversie

Van de mobiele website bezoekers neemt 90% binnen 24 uur contact op met het bedrijf.

Eén website, één CMS

Een Website die zowel maximaal presteert op je telefoon als op je desktop. En slechts één CMS dat je eenvoudig zelf kunt beheren.

Neem contact op

De beste gebruikservaring

De meest optimale gebruikerservaring of user experience, is de basis voor iedere succesvolle website of applicatie. Of je website nu bekeken wordt op een smartphone, een tablet of een desktop. Gewest13 zorgt ervoor dat die gebruikservaring maximaal is.

Neem contact op

Waarom Gewest13

We zijn hardwerkende merkenbouwers en websitespecialisten.

Al meer dan 12 jaar helpen we kleine- en grote merken door ze helder en eerlijk te laten communiceren met hun doelgroep.

We weten namelijk als geen ander wat doelgroepen beweegt en maken dingen die er echt toe doen. Die hout snijden en mensen raken. Recht in het hart. We zijn gevestigd in het kloppend designhart van Nederland. Strijp-S Eindhoven.Vrijblijvend van gedachten wisselen over een project? We schuiven graag een keer aan.

Neem contact op

Koffie?

Neem contact op
voor een afspraak

Gewest13
Torenallee 30
5617 BD Eindhoven

info@gewest13.nl
+31 (0)40 283 47 46