Contact
Sluiten

Creatief bureau voor 
UX-design en
webdesign

Neem contact op

UX staat voor User Experience,

ook wel gebruikerservaring

genoemd. User experience (UX)

design is erop gericht een digitaal

design aan te laten sluiten bij

de verwachtingen van de gebruiker

met als gevolg een optimale

beleving van je merk of product.

Gewest13 — UX design

Onze UX expertises

  • UX / UI / CX Design
  • Klantonderzoek
  • Prototyping
  • Website optimalisatie

We kijken graag verder dan de geijkte UI / UX designs voor webapplicaties of mobiele apps. We creëren digitale ervaringen, producten en/of diensten die naadloos aansluiten bij de persoonlijkheid van je merk of onderneming.

Gewest13 is gespecialiseerd in het creëren van de optimale UI en UX voor (web) applicaties, websites en digital experiences.We geloven heilig in de combinatie van beleving en conversie voor het vergroten van klantbetrokkenheid.

Het proces


Ons proces is gericht op het creëren van boeiende ervaringen die enerzijds zijn gebaseerd op gebruikersgegevens en anderzijds op ambitie en doelstellingen. Hiervoor starten we graag met research want iedere opdrachtgever is immers anders, net als iedere gebruiker. We richten ons op de gebruikers van je merk, product of dienst. Hoe ervaren ze je product, niet alleen de eerste keer maar ook een tweede, derde of tiende keer. We combineren informatie-architectuur, interactie-ontwerp en visueel ontwerp om aansprekende UX oplossingen te ontwikkelen.

Prototyping


Voor we starten met een design of ontwikkelfase willen we graag testen of een UX design ook daadwerkelijk werkt.
Samen definiëren we de gebruiksdoelstellingen die we vervolgens testen met (snelle) interactieve prototypes. Dat klinkt heel intensief maar door onze ervaring kunnen we dit relatief snel realiseren. We schaven bij waar nodig en zijn nooit bang om het roer volledig om te gooien wanneer de resultaten daarom vragen.

Pas wanneer we 100% tevreden zijn met de testresultaten pakken we door op de volgende fase. Dat kan het visuele design zijn van een website of een digitale installatie. Een geslaagd UX design is de bouwsteen van een digitale ervaring.

Gewest13 en UX design

We gaan graag gedegen te werk en creëren stapsgewijs digitale ervaringen. UX design neemt daar in een belangrijke plek in. het speelt een bepalende factor in alle fases die volgen. Bovendien werkt een goed UX design kosten besparend. Het zorgt ervoor dat alle design en ontwikkel werkzaamheden sneller geïmplementeerd kunnen worden. Een goed begin, is immers het halve merk.

Nieuwsgierig naar onze aanpak in UX Design?

 

Bekijk hier onze werkwijze

Bekijk hier onze cases

 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
We schuiven graag een keer aan.
Bel ons — +31 (0)40 283 47 46
of stuur ons een bericht.

Waar we voor werken

sintlucas
hurks
parktheater
summa
brainport