Contact
Sluiten

Merkenbureau voor
creatieve merkstrategie,
Eindhoven  

Neem contact op

Merken die vooruitkijken zijn

succesvol. Sterke merkstrategie

geeft richting en creëert blijvende

impact. Je wil opvallen en tot bloei

komen met je organisatie. Zowel

in de digitale wereld als daarbuiten.

Gewest13 — merkstrategie

Onze merkstrategie expertises

 

  • Merkstrategie
  • Merkbelofte
  • Merkrichtlijnen
  • Positionering
  • Herpositionering

Gewest13 ontwikkelt al meer dan vijftien jaar vlijmscherpe strategieën, creatieve concepten en krachtige ontwerpen die opvallen in het digitale landschap. Karakter is wat ons werk kenmerkt. We geloven in strategieën die hout snijden en mensen raken, recht in het hart.

We beginnen graag bij het begin. Wie ben je als merk, waar sta je en wat wil je bereiken? We leggen alles vast en bepalen samen het ijkpunt. Wie zijn je concurrenten? Hoe ziet je doelgroep eruit? Welke trends zijn relevant? We gaan samen op zoek naar een identiteit die zit als een maatpak. Soms is dat een nieuwe identiteit en soms een upgrade van je huidige. Zodra die staat duiken we in je merkstrategie.

Waarom een merkstrategie

Je wil opvallen en floreren. Met een aansprekende merkstrategie zorgen we dat je ook echt opvalt, niet alleen nu maar ook straks. We hollen niet achter alle trends aan maar houden er wel graag rekening mee. Ons werk heeft altijd een tijdloze uitstraling. En natuurlijk is ons werk altijd ondergeschikt aan wat je echt betekent voor je doelgroep. Daarom zorgen we graag voor een solide merkbasis.

Gewest13, bureau voor merkstrategie

Al meer dan vijftien jaar versterken we kleine- en grote merken met een sprekende en vooral unieke identiteit. We hebben een sterk b2b portfolio maar we begeven ons ook regelmatig in de consumentenmarkt. We ontwikkelde de merkstrategie voor verschillende biermerken maar ook voor enkele belangrijke spelers in de Hightech branche

 

Nieuwsgierig naar onze aanpak in merkstrategie? 

Bekijk hier onze werkwijze

Bekijk hier onze cases

 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
We schuiven graag een keer aan.
Bel ons — +31 (0)40 283 47 46
of stuur ons een bericht.

Waar we voor werken

bic
bavaria
brainport
techsharks
sintlucas