Contact
Sluiten

Creatief bureau voor
Brand stories die
je raken

Neem contact op

Een brand story is meer dan

een verhaal. Brand story telling

vertelt wat je merk doet en

waar het voor staat.

Je brand story is de basis van

je merk en een strategie

voor toekomstige groei.

Gewest13 — Brand story / Merkverhaal

Onze Brand story expertises

 

  • Brand story
  • Merkverhaal
  • Merkbelofte
  • Propositie
  • Tone of voice

Er was eens een merk. Je merkverhaal of brand story begint met de eerste keer dat je klant of prospect in aanraking komt met je merk. De eerste keer dat ze je logo zien of je website bezoeken. De communicatie die je verzendt vertellen niet alleen over wat je doet en hoe goed je het doet, maar waar je voor staat. Samen maken ze de perceptie van je merk compleet. Alles wat je doet, elk element van je bedrijf of merk, van de huisstijlkleuren en textuur van je visitekaartje tot je collega's, maakt deel uit van je merkverhaal. En samen zorgen we ervoor dat het totale plaatje klopt en dat ieder element op zijn plek valt.

Waarom je verhaal vertellen

Zonder verhaal ben je vaak slechts een product of dienst zonder onderscheidend vermogen. Vervangbaar voor een vergelijkbaar product zoals er zoveel zijn binnen de branche. Het creëren van een merkverhaal gaat niet alleen over opvallen. Het gaat over het bouwen van iets dat mensen belangrijk vinden en waarom ze willen onvesteren in je merk of organisatie.

Gewest13 en Brand stories 

Bij alles wat we doen staat beleving centraal. Ongeacht of we een identiteit, een website of een film ontwikkelen. We gaan op zoek naar het randje om te kijken wat er achter ligt. We combineren graag minimalisme met een vleugje rock & roll. Alledaagse merken zijn er namelijk al genoeg. We geloven met hart en ziel in beleving want door echte beleving komen merken tot leven. 

Nieuwsgierig naar onze aanpak in Brand stories?

 

Bekijk hier onze werkwijze

Bekijk hier onze cases 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
We schuiven graag een keer aan.
Bel ons — +31 (0)40 283 47 46
of stuur ons een bericht.

Waar we voor werken

toverland
bavaria
bic
pepsi
beerze