Contact
Sluiten
Terug

Website Studios Aalsmeer

Live vanuit
Studios Aalsmeer

Over Studio's Aalsmeer

Groot geworden als televisiestudio’s van Joop van den Ende. Een unieke locatie voor grootse evenementen en bijzondere televisieopnames.

Vraag

Van bloemenveiling en nationaal monument, uitgegroeid tot de plaats waar Joop van den Ende met live televisie geschiedenis schreef. Tegenwoordig is Studio’s Aalsmeer een multidisciplinaire locatie en dient het als centrum voor media, entertainment en evenementen, met als gemene deler live. Live televisie en live entertainment is recent uitgebreidt met live zakendoen. Een locatie die vol staat van beleving. Vandaar de vraag voor een website die deze beleving recht doet.

Toegepaste disciplines
UX Design - Webdesign - webdevelopment

Aanpak

In nauwe samenwerking met de opdrachtgever en Studio Marc & More ontwikkelden we planmatig de nieuwe website voor ’s lands bekendste TV-Studio, Studio’s Aalsmeer. Een flinke website met een heldere menustructuur die direct weer geeft waar de focus op ligt: zakelijk, uitgaan, en de beroemde TV studio’s. Ieder onderdeel heeft een eigen beleving gekregen binnen de website. 

De website is gekoppeld aan een Open Source CMS dat op volledig is geoptimaliseerd. De ticketverkoop is gekoppeld aan de beveiligde online ticketshop die snelle en veilige afhandeling van de ticketverkoop garandeert.

Fotografie: Ed van de Pol.

bezoek de website hier

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
We schuiven graag een keer aan.
Bel ons — +31 (0)40 283 47 46
of stuur ons een bericht.