Contact
Sluiten
Terug

Techsharks

Rebranding voor
technisch recruiter

Over Techsharks

De beste vakspecialisten in de proces- en maakindustrie.

Vraag

Techsharks is geen alledaagse naam. Want Techsharks is geen alledaagse arbeidsspecialist. Voor geweldige opdrachtgevers zoekt Techsharks continu de meest gekwalificeerde mensen in techniek. Vanuit zeven vestigingen biedt Techsharks een onderscheidende aanpak voor de bemiddeling van technische professionals op mbo en hbo niveau.


Techsharks benadert Gewest13 voor en rebranding richting zowel de mbo als de hbo markt en bovendien de verschuiving naar employer brand versterkt.

Toegepaste disciplines
Branding - Merk strategie - Huisstijl design - Brand story -- UX Design - Webdesign

Aanpak

Om het merk krachtig te positioneren ontwikkelen we een communicatieconcept dat het kaf van het koren scheidt. Je baan moet je beleven. Dus wie werkt bij Techsharks, wordt uitgedaagd. Zo blijf je groeien als persoon en als vakspecialist. Klaar voor de toekomst en verzekerd van een goede baan. Een baan om over op te scheppen, dat is de uitdaging die Techsharks biedt.


Beleef je baan 
Bij Techsharks praten we niet van Merkbeleving... maar van Werkbeleving. Bij de nieuwe pay-off ontwikkelen we een herkenbare beeldtaal: donkerblauw voor de mbo doelgroep (blue dollar) en wit voor de hbo doelgroep (white collar). Dit alles combineren we in het interactieontwerp van een technologische website met maximale beleving en een krachtig design.


Creative director, design: Tom Eele — Creative strategy, copy: Ruud van Esch — UX & Webdesign: Rob Smittenaar — Webrealisatie: Talmark— Fotografie: Jeroen van der Wielen

Bekijk de website hier

 

1— Positionering
2— Website

We ontwikkelden het interactieontwerp van deze technologische website met maximale beleving en verzorgden het krachtige design. De webontwikkeling was in handen van Talmark.

3— Autobelettering
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
We schuiven graag een keer aan.
Bel ons — +31 (0)40 283 47 46
of stuur ons een bericht.