Contact
Sluiten
Terug

Sint Trudo online branding

Trudo Corporate

websites

Over Sint Trudo

Woningcorporatie Sint Trudo levert een bijzondere bijdrage aan de stad Eindhoven.

 

Vraag

Sint Trudo hanteert sinds 2016 een nieuwe huisstijl. Aan Gewest13 de uitdaging om de vier hoofdwebsites van de verschillende Sint Trudo divisies een visuele update te geven waarbij ze een eenduidige karakter uitdragen.


De uitdaging:

Visueel dienen de websites zichtbaar familie te zijn maar inhoudelijk zijn er grote verschillen. Ieder website heeft zijn eigen doelstellingen en bovendien een eigen doelgroep.

Aanpak

De website van het klokgebouw is de eerste in een serie van vier websites die door Gewest13 opnieuw word ontwikkeld. Het ontwerp van deze vier websites is niet gebaseerd op templates maar op variabele componenten/bouwblokken en de verschillende samenstellingen hiervan. In een compleet modulair design dat voor iedere divisie op eigen wijze is in te vullen. Hierdoor krijgt iedere website haar eigen identiteit. 

 

Conversie vs Beleving
Een terugkerend vraagstuk bij veel websites die door ons ontwikkeld worden. In dit geval slaat de balans redelijk gelijk uit. Een heldere structuur vormt de basis van deze website, aangevuld met indrukwekkende fotografie en slimme features. 
Gewest13 was verantwoordelijk voor het concept, design en de front-end ontwikkeling. Connexx nam de back-end ontwikkeling voor haar rekening.

 

Bezoek de website hier

1— Responsive design

Beleving

De doelgroep van het klokgebouw is bijzonder breed. De eigen uitstraling van de website is daarom geminimaliseerd. Het opvallende artwork van de betreffende artiesten spreekt hierdoor des te meer. De website is tevens uitgerust met een maatwerk Spotify player en een Instagram feed. Eenvoudig te beheren via het CMS.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
We schuiven graag een keer aan.
Bel ons — +31 (0)40 283 47 46
of stuur ons een bericht.