Contact
Sluiten
Terug

MSTRS

MSTRS advocaten

platform

Over MSTRS

MSTRS is hét online platform voor advocaten. Hier vind je alleen advocaten met een eerlijk, transparant uurtarief. Weg dure kantoorkosten!

Vraag

Het zoeken naar de juiste advocaat blijkt vaak een lastige taak te zijn. Ervaring, expertise, uurtarieven of gewoonweg een klik hebben. Er zijn veel factoren die meewegen en de keuze bepalen.

MSTRS benaderde Gewest13 met de vraag om een advocaten platform te ontwikkelen dat een duidelijk overzicht geeft van de advocaten en hun expertises. 

Toegepaste disciplines
Branding - Huisstijl design - UX Design - Webdesign - webdevelopment

Aanpak

Een slim UX design dat uitstekend converteert vormt de basis van het MSTRS platform. Een uitgekiend design werd online vertaald naar een gebruiksvriendelijk platform met karakter.

MSTRS is super simpel. Je vinkt gewoon aan wat je zoekt. Zo vind je een advocaat die het beste bij jou past qua ervaring, expertise, vestigingsplaats en uurtarief. En als je denkt ‘die wil ik’, vul je gewoon het contactformulier in dat je rechtstreeks in contact brengt met de advocaat van jouw keuze. Dus voor je het weet heb je iemand die je belangen verdedigt. Voor een eerlijke prijs. Hoe makkelijk wil je het hebben?

https://mstrs.nl/

 

 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
We schuiven graag een keer aan.
Bel ons — +31 (0)40 283 47 46
of stuur ons een bericht.