Contact
Sluiten
Terug

LOA rebranding

Rebranding

LOA Group

Over LOA Full Surface Group

Een groep bedrijven met een specialisatie in hoogwaardige oppervlakte-behandelingen die elkaar, onder één vlag, versterken in kennis, kwaliteit en advies. 

Vraag

LOA Group is een sterk groeiende groep van bedrijven die gespecialiseerd zijn in alle vormen van oppervlaktebehandeling. 

Gewest13 ontwikkelde een nieuwe positionering en identiteit die recht doet aan de grote ambities van deze groep. Eén merk met één uitstraling. Sterk en herkenbaar in de markt.

Toegepaste disciplines
Branding - Merk strategie - Huisstijl design 
Brand story - UX Design - Webdesign - webdevelopment
 

Uitwerking middelen
Positionering / Merkstrategie / Pay-off / identiteit / Brandmanual / Banners & vlaggen / Truck signing / Werkkleding / Diverse huisstijldragers / Bedrijfspresentatie / Beursaankleding / Website / Fotografie

Aanpak

De grote ambities van LOA waren in eerste instantie aanleiding voor een rebranding. Tevens was er een sterke behoefte aan de invulling van praktische problemen die actueel zijn bij frequente bedrijfsovernames. Hoe om te gaan met de naamvoering of de visuele identiteit van de oude en nieuwe bedrijven die samen de LOA Groep vormen? Gewest13 hielp LOA met deze vragen en ontwikkelde hiervoor een nieuwe positioneringsstrategie en een nieuwe corporate identity.

 

LOA Group combineert slagkracht en reikwijdte in oppervlaktebehandeling door een breed aanbod te verbinden met een ruime geografische dekking. Vanuit deze gedachte werd een nieuwe pay-off ontwikkeld. Full service werd omgebogen naar Full Surface. De klank is gelijk, de strekking breder. Het combineert service met het engelse woord voor oppervlakte; surface. Vanuit de nieuwe positionering, pay-off en corporate identity werd stapsgewijs invulling gegeven aan de gehele visuele identiteit van LOA Full Surface Group hierdoor creëerde we een totaaluitstraling die recht doet aan de grote ambities van het merk.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
We schuiven graag een keer aan.
Bel ons — +31 (0)40 283 47 46
of stuur ons een bericht.