Contact
Sluiten
Terug

Positionering & branding Brainport Industries Campus

Branding campus
hightech maakindustrie

Over Brainport Industries Campus

Hét gezicht van de hightech maakindustrie. Een hypermoderne campus, verweven in 200 hectare groen in het hart van Brainport.

Vraag

Brainport Industries Campus is dé nieuwe locatie voor de hightech maakindustrie. Op de campus vestigen zich gespecialiseerde toeleveringsbedrijven van binnen en buiten de Brainportregio. Met name de maakindustrie in deze regio behoort tot de beste in de wereld. Op de Brainport Industries Campus bundelen toeleveringsbedrijven hun krachten om de internationale positie van de regionale maakindustrie te versterken. 


Na een uitgebreid pitch-traject heeft Brainport Industries Campus gekozen voor Gewest13. We zijn trots dat we als enige bureau uit de Brainport regio als winnaar uit de bus zijn gekomen!

Toegepaste disciplines
Branding - Merk strategie - Huisstijl design - Brand story -- UX Design - Webdesign - webdevelopment

Aanpak

Gewest13 ontwikkelde in nauwe samenwerking met SDK vastgoed, Gemeente Eindhoven, de Provincie Brabant, BOM en Brainport Industries een krachtige identiteit die het internationale, innovatieve karakter uitstraalt. Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor alle off- en online communicatiemiddelen. 
 
Gard Stals, Management SDK Vastgoed: 
"Gewest13 kwam met een goed doordacht concept waar direct mee gewerkt kon worden. Deze hands-on mentaliteit en ruime aantoonbare ervaring op het gebied van vastgoed- en gebiedscommunicatie gaven de doorslag bij de keuze voor Gewest13".


Awareness campagne
Vanuit onze positionering en identiteit ontwikkelt Gewest 13 tevens een awareness- en aquisitiecampagne die gaat bijdragen aan het aantrekken van geschikte bedrijven. 


Vanwege de omvang van het project is er een projectteam samengesteld waarin verschillende disciplines samenkomen. Jelle Zweegers (design), Luc Lutters, Merlijn Passier, Bart van Sinten (regie & montage) en Glenn Josemanders (advertising) leveren ieder een unieke bijdrage. Binnen Gewest13 is Tom Eele (creative director & strategie) verantwoordelijk voor de positionering van het project.

1— Responsive website
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
We schuiven graag een keer aan.
Bel ons — +31 (0)40 283 47 46
of stuur ons een bericht.