Contact
Sluiten
Terug

Axtension

Enter your

comfort zone.

Over AXtension

AXtension ontwikkelt innovatieve ERP business applicaties voor de internationale markt en behoort tot de Microsoft Dynamics Inner Circle.

Vraag

Als Microsoft certified software developer realiseert AXtension innovatieve oplossingen die eenvoudig kunnen worden toegepast binnen een bestaande Microsoft Dynamics Architectuur.


Met het oog op een veranderende markt wil AXtension graag meer naamsbekendheid creëren bij eindgebruikers.

Aanpak

Voor AXtension zijn we helemaal teruggegaan naar de basis. Waar staat het merk nu echt voor en wat is de onderscheidende factor? Het waarom is in kaart gebracht en vervolgens zijn we steen voor steen gaan bouwen aan het merk. Resulterend in een communicatieconcept met krachtige maar sympathieke key visuals. Ook de tone of voice van alle communicatie is onder de loep genomen en op de schop gegaan.


Enter your comfort zone
Het concept focust op de eindwaarde gebruiksgemak. Waar je je ook bevindt en waar je dan ook mee bezig bent, met AXtension treedt je in je comfort zone. Gewest13 heeft situaties gecreëerd waarbij mensen zich doorgaans niet bepaald op hun gemak voelen. Toch zien we de doelgroep zichtbaar ontspannen hun werkzaamheden uitvoeren.

1— Beursstand
2— website
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
We schuiven graag een keer aan.
Bel ons — +31 (0)40 283 47 46
of stuur ons een bericht.