Contact
Sluiten
Terug

Tenfold

Pocket Change
The World

Over Tenfold Project

Mensen helpen begint bij één persoon. En dan de volgende. En de daaropvolgende. Iedereen kan helpen. Wij geloven in een klein gebaar.

Vraag

Gewest13 wordt benaderd door een stichting die zich inzet voor gezonde voeding voor ziekenhuispatiënten in Burundi, centraal Afrika. Eten is in deze ziekenhuizen geen vanzelfsprekendheid. Laat staan een uitgebalanceerde maaltijd die bijdraagt aan optimaal herstel van de patiënt. Wij konden dan ook niets anders dan ja zeggen op de positionering en de campagne van dit goede doel en stapten in het vliegtuig naar het hart van Afrika.


Wat volgt is een bliksembezoek aan dit indrukwekkende land. Bomvol indrukwekkende ervaringen, gemengde gevoelens, zo nu en dan een brok in je keel en ontelbare onuitwisbare indrukken.


Aanpak

Alles begint met een idee, een naam. Tenfold: voor iedere euro die je geeft, krijgen 10 mensen een gezonde maaltijd. Een eerlijk idee dat schittert in haar eenvoud. En bovendien de lokale economie ondersteunt.


POCKET CHANGE THE WORLD

Kleingeld vindt een groter doel
In nauwe samenwerking met de stichting wordt de basis gelegd voor dit integere merk. Een vriendelijke identiteit, een website en een wervende campagne.

Toegepaste disciplines
Branding - Merk strategie - Huisstijl design - Brand story -- UX Design - Webdesign - webdevelopment

1— Identiteit
2— Online identiteit
3— Responsive design

Pocket Change the world

Met iedere euro die je doneert geef je tien mensen te eten. Geef je vandaag tien euro dan eten daar morgen honderd mensen van.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
We schuiven graag een keer aan.
Bel ons — +31 (0)40 283 47 46
of stuur ons een bericht.