Contact
Sluiten
terug

Waarom WooCommerce webshop een slimme keuze is.

WooCommerce is het e-commerce platform van WordPress. Net als WordPress wordt het veel gebruikt: ruim 30% van de webwinkels gebruikt WooCommerce als e-commerce tool. Wat zijn nou precies de voordelen?

Voor een veel gebruikte tool zijn in de regel talloze plugins beschikbaar om andere diensten te integreren. Dat kunnen koppelingen met betalingssystemen zoals bijvoorbeeld iDeal of Paypal zijn. Maar ook koppelingen met CRM-systemen als Carerix en Exact. Om maar eens wat te noemen, de lijst is eindeloos. Allemaal uitgebreid getest en toegepast, want duizenden webshops hebben dezelfde wensen als jij. Heb je toch een hele speciale wens, dan kunnen wij de plugin zelf ontwikkelen binnen het Open Source platform van WordPress en WooCommerce.

 

Een complex platform als Magento is voor de meeste webshopeigenaren nodeloos uitdagend in gebruik. De minimale leercurve van WooCommerce is wat ons betreft een groot voordeel. Bij gebruikersgemak denken we vaak aan het gemak van je bezoeker. Maar onderschat vooral niet hoeveel tijd je zelf kwijt bent aan het vullen en bouwen van je webshop. Hoe sneller dat gaat, hoe meer je je kunt focussen op belangrijkere zaken.

WooCommerce is een uitstekende basis waarmee we slimme webshops ontwerpen en realiseren. Ze zijn zeer gebruiksvriendelijk en zien er fantastisch uit.

Waarom Gewest13 werkt met WooCommerce.

 

Exclusief en gebruiksvriendelijk
We laten ons graag inspireren door de uiteindelijke gebruiker en combineren exclusief design met harde resultaten. De webshops die we bouwen zijn zeer gebruiksvriendelijk en een lust voor het oog. Natuurlijk werken we nooit met standaard templates. Iedere shop verdient zijn eigen uitstraling.

 

Mobiele webshop
Een responsive webshop is zo ontworpen dat hij zichzelf aanpast aan elk denkbaar scherm. Je webshop is makkelijk toegankelijk op ieder apparaat. Van smartphone tot laptop. En van tablet tot desktop.

 

Google optimalisatie
Een succesvolle webshop begint bij goed gevonden worden. WooCommerce webshops zijn geoptimaliseerd voor Google. Dat zorgt voor een uitstekende score in Google en dus maximale vindbaarheid.

 

E-Commerce data in Google Analytics
De integratie van WooCommerce met Google Analytics is uitstekend geregeld. Je ziet duidelijk waar je bezoekers vandaan komen, of dat nu via Google is of bijvoorbeeld via je Facebookcampagne. Bovendien zie je meteen wat ze gekocht hebben. Daarmee is het meetbaar of een campagne of advertentie zijn doelstellingen heeft bereikt. En dat wordt steeds belangrijker.

 

Voor start-ups en megashops
Een WooCommerce webshop is ideaal voor start-ups. Maar ook perfect voor grotere webshops. Je bent namelijk niet beperkt in productaantallen en door slimme plugins is de webshop perfect te koppelen aan nagenoeg ieder voorraadbeheerprogramma.

 

Online succesvol
Van eerste klantbezoek tot en met de aankoop. Met een WooCommerce webshop verloopt het hele proces soepel en intuïtief: bijna vanzelf dus. Uitstekende vindbaarheid gecombineerd met de meest optimale gebruikerservaring (user experience) is de basis voor iedere succesvolle webshop. Of je webshop nu bekeken wordt op een smartphone, een tablet of een desktop.

 

Gewest13 uit Eindhoven is gespecialiseerd in WooCommerce webshops. We zorgen voor een optimale gebruikerservaring en een maximale vindbaarheid van je productaanbod. Zodat je (potentiële) klanten moeiteloos vinden wat ze zoeken. Wil je meer weten over het maken van WooCommerce webshops?


We schuiven graag een keer aan.