Contact
Sluiten
terug

Gewest13 wint Strijp S pitch

Het mag een uitdaging genoemd worden om een digitaal platform te ontwikkelen voor Strijp S. Niet alleen is Strijp S Neerlands grootste creatieve broedplaats, het is ook een plek waar internationaal veel aandacht naar uit gaat. Vanzelfsprekend dat Gewest13 in haar nopjes was met het winnen van de pitch voor het verkrijgen van deze technische en creatieve uitdaging.

Uitgangspunt 

Voor de positionering van Strijp-S is gekozen om te werken vanuit het Archetype The Explorer. Vanuit deze gedachte is de website ook ontwikkeld. Een bezoek aan de website van Strijp-S moet zijn als een ontdekkingstocht. Een overzichtelijke ontdekkingstocht weliswaar, die de bezoeker op een zeer gestructureerde manier inzicht geeft in de grootsheid van het uitgestrekte gebied.Om de dynamiek van Strijp-S te benadrukken is gekozen om de website te laten beginnen met een viertal korte video's die at-random afgespeelt worden. Een getallenreeks onderstreept de grootsheid van het culturele gebied. Een nieuws- en agendafeed zorgen non-stop voor actuele informatie op de website. En door de uitgebreide social feed wordt de website continu voorzien van passende input van de bijbehorende social media.

 

Strijp-S VANDAAG

Dit deel van de website toont een overzicht van alle huidige publieksfuncties op Strijp-S, dat door een uitgebreide filteroptie aan de rechterzijde van de website is aan te passen. Er kan gezocht worden op categorie en openingsdagen.

 

Strijp-S MORGEN

Dit deel van de website toont alle toekomstige ontwikkelingen op Strijp-S. Van sociale woonruimtes tot mega kantoor units. En van onderwijs tot sportlocaties.

 

Bekijk de website

Responsive design

Voor de optimale webervaring is de website volledig responsive opgebouwd. Hierdoor wordt de website op ieder apparaat op de meest optimale wijze getoond. Van desktop computerscherm tot mobiele telefoons. Het ontwerp schaalt door middel van flexibele grids automatisch mee met de afmetingen van het scherm met behoud van de optimale leesbaarheid van de teksten.