Contact
Sluiten
terug

Brainport Industries Campus kiest voor Gewest13

Na een uitgebreid pitch-traject heeft Brainport Industries Campus gekozen voor Gewest13. Aan de pitch deden verschillende bureaus mee. We zijn er trots op dat we als enige bureau uit de Brainport regio als winnaar uit de bus zijn gekomen!

Gewest13 gaat naast de branding ook alle nationale- en internationale communicatie verzorgen voor dit prestigieuze project waarin Gemeente Eindhoven, de Provincie Brabant, Brainport Industries en SDK vastgoed allen een aandeel hebben.

Gewest13 kwam met een compleet voorstel waar direct mee gewerkt kan worden. Deze hands on mentaliteit en ruime aantoonbare ervaring op het gebied van vastgoed- en gebiedscommunicatie gaven de doorslag bij de keuze voor Gewest13.
Gard Stals, ontwikkelingsmanager bij SDK Vastgoed

De werkzaamheden omvatten naast de ontwikkeling van een krachtige identiteit die het internationale innovatieve karakter ondersteunt ook een awareness campagne die bij zal dragen aan de succesvolle acquisitie van geschikte bedrijven. Medio december zullen de eerste communicatie-uitingen voor de buitenwereld zichtbaar worden. In het eerste kwartaal van 2016 zal de campagne vorm krijgen.

 

Vanwege de omvang van het werk is er een projectteam samengesteld waarin verschillende disciplines samenkomen. Jelle Zweegers (design), Luc Lutters (regie & montage) en Ron Strik (advertising) leveren ieder een unieke bijdrage. Binnen het bureau zijn Tom Eele (creative director & strategie) en Rob Smittenaar (web), verantwoordelijk voor de positionering van het project.

 

Over Brainport Industries Campus

Brainport Industries Campus wordt dé nieuwe locatie voor de hightech maakindustrie. Op de campus vestigen zich in de gespecialiseerde toeleveringsbedrijven van binnen en buiten de Brainport regio. Met name de maakindustrie in de Brainport regio behoort tot de beste in de wereld. Op de Brainport Industries Campus bundelen de toeleveringsbedrijven hun krachten om de internationale positie van de regionale maakindustrie te versterken.

Brainport Industries Campus - Atrium
Brainport Industries Campus - Atrium