Contact
Sluiten
terug

Brainport Eindhoven geeft het ja-woord aan Gewest13

De slimste regio is niet alleen de plek waar we gevestigd zijn. We dragen er ook graag een steentje aan bij. Daarom zijn we trots dat Brainport Eindhoven voor Gewest13 heeft gekozen voor de ontwikkeling van een internationaal online platform.

Brainport Eindhoven heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een ijzersterk merk. Niemand kan nog om de innovatieve positie van de regio Eindhoven heen. De concurrentie vanuit Amerika, Noord-Europa en Azië heeft echter ook niet stilgezeten. Daarom zijn er extra stappen nodig om het merk internationaal op de radar te krijgen. Technische innovatie speelt zich af op het wereldtoneel en daar wil Brainport Eindhoven haar positie als een van de leidende regio's verstevigen. Het online platform dat we samen met Brainport Eindhoven gaat ontwikkelen, vervult daarin een sleutelrol.

Beleving en conversie
Om te blijven concurreren met andere internationale technologische koplopers is het zaak om internationale talenten en investeerders aan te trekken. De doelgroepen moeten niet alleen weten dat we bestaan maar ook wat hier gebeurt. Omdat Gewest13 de combinatie van online en beleving tot specialisme heeft ontwikkeld, heeft Brainport Eindhoven ons gevraagd het merk internationaal te versterken en daarmee zoveel mogelijk relevante leads te creëren.

"Techniek, design en innovatie; Brainport Eindhoven en Gewest13 spreken dezelfde taal."

Customer journey
Het uitgangspunt van deze nieuwe samenwerking is om bedrijven van over de hele wereld te overtuigen van het gunstige investeringsklimaat. Tegelijkertijd kunnen we internationaal technisch talent voor Brainport Eindhoven winnen op basis van een indrukwekkend aantal carrièrekansen. Door beide doelgroepen te helpen in elke fase van de customer journey kunnen we de keuze in het voordeel van Brainport Eindhoven beslechten.

De match tussen Brainport Development en Gewest13 is verre van toevallig. Beide partijen opereren op het snijvlak van techniek en design. We leven allebei in de overtuiging dat techniek geen doel op zich is, maar de drijvende kracht achter de maatschappelijke oplossingen van morgen. Met dit project worden de banden tussen beide partijen verder versterkt. Parallel aan de nieuwe online portal is Gewest13 bezig met de ontwikkeling van twee gelieerde websites: Brainport Network en Brainport Scholen.

“We willen met ons merk Brainport Eindhoven in 2018 online stevig inzetten op onze internationale doelgroepen. De geheel nieuwe internationale website moet het visitekaartje van Brainport Eindhoven worden, waarbij samenwerking, innovatie en impactvolle technologie centraal staat. Samen met Gewest13 denken we een partij te hebben gevonden die ons kan helpen die slag te slaan.”
Stefan Martens, Brainport Development