Contact
Sluiten

Over ons

Dit is

Gewest13

1— bureau

Wij zijn vakidioten, ieder met een eigen discipline en karakter. Brabanders, in hart en nieren. En dat komt terug in onze nuchterheid, onze mentaliteit en ons streven om over de rand te kijken. Kijken of we de overkant halen. De uitdaging opzoeken. En aangaan.

Bescheidenheid siert de mens. Bij ons op kantoor gewoon Brabantse nuchterheid gecombineerd met een gezonde arbeidersmentaliteit. ‘Niet lullen maar poetsen’. Oftewel Bourgondisch bikkelen.

We maken graag dingen die er toe doen. Dingen die kloppen. Hout snijden. En echte mensen raken. Geen doelgroep op papier, maar echte mensen. We zeggen ook waar het op staat. Zijn niet bang om van mening te verschillen met onze opdrachtgevers. Het destilleert de kern van het verhaal. We leveren geen werk waar we niet 100% tevreden over zijn. En als wij tevreden zijn durven we er prat op te gaan dat de opdrachtgever dat ook is.

Het waarom is misschien nog wel

belangrijker dan wie we zijn of wat we doen.

Wij willen dingen maken die er toe doen. Die

hout snijden en mensen raken in het hart.

En als het werk goed is kijken we hoe het

nog beter kan. Het is wie we zijn.

2— wat wij doen

Merken bouwen is mensenwerk en dat doen we samen. En zoals we met elkaar omgaan, zo gaan we ook graag met onze opdrachtgevers om. We hebben veel voor elkaar over.

We versterken merken en bedrijven door te doen waar we goed in zijn. Geen opdrachtgever is hierbij hetzelfde. Om een opdrachtgever echt te kunnen bedienen moeten we net zo veel weten van zijn product of dienst als hij zelf en van zijn markt.

Bij ieder project slaan we een andere weg in en komen zaken tegen die niet eerder op ons pad kwamen. De spelregels zijn telkens anders. En iedere keer bedenken we oplossingen die we nog niet eerder bedachten. Dat houdt ons scherp. Dat is waarvoor we het doen.

Een platte organisatie met korte lijnen typeert ons bedrijf. In een informele cultuur heeft iedereen zijn eigen mening en visie. Dit verruimt onze gezamenlijke visie, waardoor 1 + 1 drie wordt. Om uiteindelijk door te dringen tot de kern, en deze een gezicht en een stem te geven.

Klokgebouw
Strijp-S - Eindhoven

3— Awards en erkenningen

Een selectie van onze awards en erkenningen

AWWWARDS - Site of the day
Solar Weekend Festival 

AWWWARDS - Developer Award 
Solar Weekend Festival 

AWWWARDS - Mobile Excelence Award 
Solar Weekend Festival 

AWWWARDS - Site of the day
Labyrinth club 

CSSDA - Site of the day
Solar weekend Festival 

CSSDA- Site of the day
Strijp-S 

AWWWARDS - Honorable mention 
Extrema (3x) 

AWWWARDS - Honorable mention 
Solar Weekend festival 

AWWWARDS - Honorable mention  
Strijp-S 

Communication Arts Magazine
webpicks

4— waar we werken

Van industrieel erfgoed naar creatieve broedplaats.

Onze werkplek is meer dan inspirerend. Midden in het kloppend designhart van Nederland. Strijp-S te Eindhoven. Hier is geschiedenis geschreven. Op deze plek zijn grensverleggende producten gecreëerd die levens van mensen hebben veranderd. Die de wereld hebben veranderd.

Een plek waar technologie, design en kennis elkaar ontmoeten en versterken. Het centrum van de regio Brainport. Een prachtige plek om deel van uit te maken. Een plek waar we met recht trots op zijn.        

5— We like
Waar we blij van worden
Dubbele espresso's
Topper tafelvoetbal
'Home made' pie
Vinyl Friday
Zomerfestivals
Salty Caramel
Old skool Powell Peralta decks
De vrijdagmiddag borrel
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
We schuiven graag een keer aan.
Bel ons — +31 (0)40 283 47 46
of stuur ons een bericht.