Website wordt geladen...

Contact

Zin in een stevige kop koffie en een goed gesprek?
Laat het ons weten.

Adres
Torenallee 30-04
Apparatenfabriek, Strijp-S
5617 BD Eindhoven, Nederland

Telefoon
+31 40 2834746

E-mail
info@gewest13.nl

Wij zijn Gewest13

Creatief bureau voor branding & interactie

Wij zijn Gewest13

Bureau voor strategisch design, communicatie & internet

Wat we doen

Merkenbouwers & communicatiekanjers

Wij zijn Gewest13. Hardwerkende merkenbouwers en communicatiekanjers. Al bijna 10 jaar helpen we merken en bedrijven sterker te worden door ze helder en eerlijk te laten communiceren met hun doelgroep. We zijn multidisciplinair. We hebben een voorliefde voor interactieve media en technologie. En geloven met hart en ziel in een mix van creatieve communicatie en ijzersterk design. Wij zijn Gewest13. Aangenaam!

Brand design

Een krachtige en onderscheidende identiteit

Noem het Branddesign, Strategisch design of Corporate design. Sterke communicatie begint met een krachtige identiteit. Of je nu een klein bedrijf bent of een wereldmerk, een starter bent of juist een routinier. Met onze design achtergrond begrijpen we als geen ander hoe je een onderscheidende identiteit moet ontwikkelen. Hierbij werken we van binnen naar buiten, want pas als je identiteit helder is, als je weet wie je zelf bent, kun je dat aan anderen laten zien. Oog voor detail helpt ons in elke branche te komen tot een uitstraling die volledig aansluit bij de identiteit.

Wat we doen

Communicatie

Bereik de mensen die je wilt bereiken

Wat wil je nu eigenlijk echt vertellen? Of het nu gaat om een grootste productlancering, een uitgebreide activatie-campagne of een onderscheidende brochurelijn die de doelgroep raakt. Gewest13 denkt actief met je mee hoe je daadwerkelijk de mensen bereikt die je wilt bereiken. Boodschap, medium, tone of voice; ieder detail is het resultaat van een weloverwogen keuze om je doelstelling te behalen.

Wat we doen

Online

Scherp & vooruitstrevend

Communicatie doelstellingen vertalen naar slimme webtechnologie. Als onderdeel van een inspirerende interactieve campagne. Of juist als onderscheidende online positionering. We zijn altijd opzoek naar nieuwe technologische ontwikkelingen en schuwen het niet hierbij het experiment aan te gaan. Dat houdt ons scherp. En vooruitstrevend. Ons uitgangspunt is altijd resultaatgedreven en gericht op onderscheidend vermogen. Afhankelijk van de beoogde doelstellingen kunnen we werken met ons eigen gebruiksvriendelijke CMS systeem of met een open Source oplossing.

Wat we doen

Social media

Verhoog de betrokkenheid van de doelgroep

Succesvolle merken en bedrijven hebben vaak één ding gemeen. Ze hebben een trouwe achterban. Bij Gewest13 begrijpen we als geen ander dat je contact moet onderhouden met die achterban en dat loyaliteit een groot goed is. Met name Facebook en Twitter lenen zich bij uitstek voor het verhogen van de betrokkenheid van een doelgroep. Van sympathieke Social media campagne tot vooruitstrevende Facebook Applicaties die een breed publiek kunnen aanspreken en binden. We kunnen het gehele traject in huis ontwikkelen en begeleiden.

Wat we doen
Brand design

Brand design

Communicatie

Communicatie

Online

Online

Social media

Social media

Gewest13 Beeldmerk
Solar Weekend Concept2 Trudo De Lage Landen Van Den Bosch Urbanathlon Extrema Philips 3FM Luminaid Men's Health Pepsi Vrunoma
xo_72

Online

axtension_white

Brand design

schoneberg

Brand design

solar_49

Online