Sluiten
terug

Waarom WooCommerce webshop een slimme keuze is.

WooCommerce is hét e-commerce platform van WordPress. Net als WordPress, wordt WooCommerce veel gebruikt: ruim 30% van alle online winkels gebruikt WooCommerce als e-commerce tool. 

Door dat WooCommerce zo veel wordt toegepast zijn er standaard tal van plugins beschikbaar om andere diensten te integreren. Dat kunnen koppelingen met betalingssystemen zijn zoals bijvoorbeeld iDeal of Paypal. Maar ook koppelingen met CRM systemen als Carerix en Exact. Om er maar twee te noemen, de lijst is eindeloos. Alles is al uitgebreid getest en toegepast, duizenden bedrijven hebben namelijk de zelfde wensen als jij en je webshop. Mocht het desondanks toch voor komen dat je een hele speciale wens hebt. Dan kunnen wij de plugin ook zelf ontwikkelen binnen het Open Source platform van WordPress en WooCommerce. 

Een ander voordeel van WooCommerce is dat leercurve minimaal is. Anders dan bij een complex platform als Magento dat veel uitdagender is in gebruik. Bij gebruikersgemak denken we vaak aan het gemak van de bezoeker. Maar onderschat ook niet de tijd die je zelf kwijt bent aan het vullen en bouwen van je webshop. Hoe sneller dat gaat, des te prettiger het is voor een ondernemer.

 

We ontwerpen en realiseren slimme webshops die zeer gebruiksvriendelijk zijn en er bovendien ook nog eens fantastisch uitzien.

De voordelen op een rijtje

 

Exclusief en gebruiksvriendelijk

We laten ons graag inspireren door de uiteindelijke gebruiker en combineren exclusief design met harde resultaten. We ontwerpen en realiseren slimme webshops die zeer gebruiksvriendelijk zijn en er bovendien ook nog eens fantastisch uitzien. We werken nooit met standaard templates. Iedere shop verdient zijn eigen uitstraling.

 

Mobiele webshop

Een responsive Webshop is zodanig ontworpen dat hij zichzelf aanpast aan elk denkbaar scherm. Je webshop is op ieder apparaat te gebruiken. Van smartphone tot laptop. En van tablet tot desktop.

 

Google optimalisatie

Een succesvolle webshop begint bij goed gevonden worden. WooCommerce webshops zijn geoptimaliseerd voor Google. Dat zorgt voor een uitstekende score in Google en dus maximale vindbaarheid voor je webshop.

 

E-Commerce data in Google Analytics

De integratie van WooCommerce met Google Analytics is uitstekend geregeld. Je ziet duidelijk waar je bezoekers vandaan komen, of dat nu via Google is of bijvoorbeeld via je Facebook campagne. Bovendien zie je meteen wat ze gekocht hebben. Daarmee kun je meetbaar maken of een campagne of een advertentie zijn effect heeft bereikt. En dat wordt steeds belangrijker.

 

Niet alleen voor start-ups

Een WooCommerce webshop is ideaal voor start-ups. Maar ook perfect voor grotere webshops. Je bent namenlijk niet beperkt in productaantallen en door slimme plugins is de webshop perfect te koppelen aan nagenoeg ieder voorraadbeheer programma.

 

Online succesvol

Van eerste klantbezoek tot en met de aankoop. Met een WooCommerce webshop verloopt het hele proces soepel en bijna vanzelf. 

Uitstekende vindbaarheid gecombineerd met de meest optimale gebruikerservaring (user experience) is de basis voor iedere succesvolle webshop. Of je webshop nu bekeken wordt op een smartphone, een tablet of een desktop. Gewest13 uit Eindhoven is gespecialiseerd in WooCommerce webshops. We zorgen ervoor dat die gebruikservaring maximaal is en dat de gewenste aankoop in je shop altijd plaats kan vinden.

 

Wil je meer weten over het maken van WooCommerce webshops? We schuiven graag een keer aan.